0

Faxe Kommunes Foreningsportal

 • Indstilling til priser

  Faxe Kommune påskønner foreninger, grupper eller personer, der er med til at gøre en særlig forskel i Faxe Kommune. Derfor kan man en gang om året indstille personer eller foreninger/grupper til Kulturprisen, Fritidsprisen og Ungdomslederprisen. Man kan også indstille personer til at modtage Mesterskabsprisen, der gives til personer som har vundet guld, sølv eller bronze ved DM, NM, EM, VM eller OL. Du kan læse mere om priserne her. Der er frist for indstillinger mandag d. 14. januar kl. 12.00.

  læs mere
  20.11.2018
 • Foreningsudviklingsforløb – sæt fokus på udviklingen (for Folkeoplysende foreninger)

  Har jeres forening brug for inspiration til, hvordan I tiltrækker nye frivillige, fastholder de nuværende eller vil I gerne blive klogere på, hvad det er, der skal til for at I kan opnå jeres mål? Det kan være I allerede arbejder med et af de nævnte områder eller har nogle helt andre mål og visioner. I får på kurset mulighed for at få sparring og et unikt udviklingsforløb fordelt over to undervisningsdage med foreningsudvikler Peter Erkmann. På kurset får I også spændende oplæg og masser af inspiration til, hvordan I rekrutterer nye frivillige og meget mere.

  læs mere
  20.08.2018
 • Facebook kursus (for Folkeoplysende foreninger)

  Kom på Facebook kursus for ikke-Facebook brugere

  Kunne I godt tænke jer at få jeres forening på Facebook og lære lidt mere om, hvad det egentligt er, de sociale medier kan bruges til i forhold til at promovere jeres forening og aktiviteter?

  læs mere
  20.08.2018

Vigtige datoer og deadlines

 

1. december - Ansøgningsfrist til §18 og §79

 

15. december - Ansøgningsfrist Udviklingspuljen vedr. 2019

 

13. januar - Nytårskoncert

 

1. -21. februar - Åbent for sæsonansøgninger vedr. sæson 2019/20

 

2. februar 2019 - Foreningsudviklingsdage (for Folkeoplysende foreninger)

 

Kultur & Fritid, Faxe Kommune