• Dankort
  • Visa Elektron
  • MasterCard
Retur til www.ADC.dk  

Velkommen til ADC sæson 2017 - 2018

På denne side kan du finde ADC's mere end 60 hold og registrere din tilmelding.

Du kan nedenfor læse mere om medlemsbetingelser mv.

 

Er du allerede medlem?

Så trykker du blot på på "Vis hold" og vælger pladser frit på alle vores hold.

Dit medlemsskab videreføres  fra foregående sæson. De 60,- kr. du betalte ved din indmeldelse dækker fortsat. Eneste betingelse for at videreføre dit medlemsskab i ADC er, at du var aktiv på et af vore hold ved afslutningen af den forgangne sæson. 

 

Er du ny hos ADC?

Er det første gang du besøger denne side, så skal du nu melde dig ind i ADC. Tryk på "Nyt medlem" og tast dine stamdata. Du vælger selv et kaldenavn og et kodeord.

Der er ikke specielle krav til kaldenavn eller kodeord - men husk det. Du skal bruge det for at logge ind på ADC booking. Er dit ønskenavn optaget vil systemet meddele det, så du kan vælge et lignende.

Indmeldelse i ADC koster 60,- kr.  Du betaler kun indmeldelsesgebyr én gang. Derefter dækker dit indmeldelsesgebyr så længe du er aktiv i ADC og  ønsker at forblive som medlem.

Bemærk, at du som ny danser IKKE kan  melde dig ind de første to uger af juni. Der har vore "gamle" dansere fortrinsret. Vi beder dig have lidt tålmodighed, og ønsker dig velkommen tilbage den 15/6.

 

Og lidt pratisk information om priser og betaling:

Til sæsonen 2017 / 2018 er grundprisen for 4 lektioner a' 50 minutter 245,- kr. Det gælder for alle pardans, showdans, børnedans og sportsdans hold.

Cheer og linedance er prissat separat, dels fordi de kører med egne instruktører, dels fordi de har markant højere krav til deltagerantal.

Deltager du på tre eller flere hold i ADC, så kan du med fordel vælge "Rabat-holdene"  Du kan vælge 3, 4 5 eller 6 hold. Din rabat stiger, jo flere hold du går på, og du betaler du en fast, lav pris for dine hold. Du kan vælge frit mellem alle vore hold uanset indhold og varighed ( 30 / 50 / 75 / 90 minutter). Eneste undtagelse er de nye fredagshold, som ikke er undervisning, men fri træning med instruktør.

Så i 2017 / 2018 tilbyder ADC stadig byens billigste danseundervisning.  Vi kan fastholde denne position, fordi vi er en non-profit idræts forening - og ikke en kommercielt drevet forretning.

Igen i år kan du vælge, om du vil betale i månedlige rater, eller du vil betale for alle lektioner på éngang og få rabat.

Vælger du ratebetaling, så trækker vi første gang den 1. september. Vælger du sæsonbetaling, så trækker vi beløbet ved sæsonstart. Så selvom du afgiver kort- og betalingsinformationer nu, så trækker vi IKKE din betaling nu. 

 

Login

Når du har gennemført indmeldelse i ADC kan du logge ind med dit bruger-id, og så kan du fortsætte til siden, hvor du melder dig på hold.

Velkommen hos ADC !