Medlemsbetingelser

 

Priser og bestilling

Alle vores priser er i danske kroner inklusive 25% moms.
Når man tilmelder sig hold i bookingsystemet, modtager man en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder en oversigt over bestilte tilmeldinger med angivelse af pris.

 

Betaling

Betaling for sæsonen i Hald Ege-Ravnstrup KFUM og deltagelse i aktiviteter sker ved tilmeldelse og betaling med VISA eller MasterCard. De indtastede kontooplysninger kommer ikke til vores kendskab, men godkendes eksternt af Swedbank. Din tilmelding og deltagelse er først gældende, når din indbetaling er registreret på Hald Ege-Ravnstrup KFUMs konto.

Betalingstransaktionen foregår via betalingssystemet Quickpay, der åbner i et nyt browservindue. På den sikre side skal du indtaste:

Kortnummer og udløbsdato.

I kortnummeret skal du kun indtaste tallene - ikke de mellemrum, der er vist på kortet. 

Udløbsdato - måned med to cifre og år med to cifre.

De tre kontrolcifre. De står på bagsiden af dankortet yderst til højre som afslutning på en længere talrække.

OBS! Det er ikke dit bankkontonummer, som står på bagsiden.

 

Fortrydelsesret

I Hald Ege-Ravnstup KFUM har alle mulighed for at fortryde, dog senest 14 dage efter sæsonstart eller efter holdets startdato, hvis holdet først starter senere i sæsonen.
Du kan fortryde ved at foretage en framelding via hjemmesiden. Framelding kan ikke ske hos instruktøren, men kun via vores hjemmeside.


Personoplysninger

Personoplysninger som navn, adresse, fødselsdag, telefonnr. og e-mail vil udelukkende blive brugt internt og til direkte henvendelse i forbindelse med informationsmateriale o.lign. samt i forbindelse med indberetning til kommunen.
Ved dit medlemskab af Hald Ege-Ravnstrup KFUM giver du tilladelse til, at foreningsrelaterede billeder af dig må anvendes på foreningens hjemmesider, programmer m.v.

Ordrebekræftelse

Når du tilmelder dig et hold på hjemmesiden, modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Den indeholder en oversigt over bestilte tilmeldinger med angivelse af pris.