Velkommen til IMCC

International Medical Cooperation Committee (IMCC) er en både seriøs og sjov organisation, der består af engagerede danske studerende fra alle semestre - herunder medicinstuderende, studerende fra folkesundhedsvidenskab, psykologi, statskundskab og mange andre fagretninger.

 

IMCC giver dig muligheden for at gøre en forskel for andre - ved at hjælpe med at forbedre sundhed og levevilkår der, hvor der er brug for det - og bruge det du har lært på dit studie i praksis!

 

IMCC er en god mulighed for at arbejde med f.eks. undervisning og oplysning igennem bæredygtige sundhedsprojekter, samt at udvide sit sociale fællesskab, idet vi holder nogle fede nationale såvel som internationale arrangementer. Ej at forglemme de fede fester.

IMCC er også din mulighed for at komme ud i verden og få nogle vilde oplevelser.

 

IMCC er landsdækkende, og vi har lokalafdelinger i både København, Aarhus, Esbjerg, Odense, Aalborg og Roskilde.

 

 

Så hvis du interesserer dig for nogle af de ting vi interesserer os for såsom: Kultur, international politik, seksuel og reproduktiv sundhed, indvandring, sundhed for verdens fattige, kommunikation, fest, farver og alt muligt andet. Ja, så er IMCC bestemt noget for dig!
Tilmeld dig IMCC via tilmeldingssiden, og derefter er IMCC's månedsmøde i din by et godt sted at starte, hvis du vil være med i organisationen.

På månedsmøderne møde repræsentanter fra alle IMCC’s aktiviteter og udveksler erfaringer og diskuterer fælles anliggender.

Du kan læse handelsbetingelserne for at blive medlem og deltage ved et arrangement her.

Medlemskabet følger et kalenderår. Det vil sige, at medlemsskabet for 2018 gælder fra 1. januar 2018 til og med 31. december 2018.

Udover ovenstående har DU som IMCC'er mulighed for at:

  • Søge om støtte og konsulentbistand til gode idéer, kurser og projekter
  • Deltage i kurser og træning udbudt af bl.a. Projektrådgivningen, DUF og IMCC's træningsgruppe
  • Få hjælp til budgetlavning og regnskabsaflæggelse fra IMCC's sekretariat.
  • Søge om økonomisk støtte til transport ved deltagelse i forskellige arrangementer.