Velkommen til Torsted HK

Vi har i år valgt, at hver spiller fra U6 - U17 skal have sit eget personlige spillesæt. Det betyder, at når kontingentet er betalt, så ejer man sit eget spilletøj. Man har selv ansvaret for spillersættet. Og skal selv have det med frem og tilbage til kamp. 
 

Vi er sikre på, at spillerne er glade for at spille i trøjer med eget navn på, og det letter også en smule på trænernes opgaver.

 

Inden 1. sep skal spillerne have prøvet størrelser. Der kommer én forbi i træningstiden og hjælper med dette. På sedlen, hvor størrelse, nummer og navn m.m. skal udfyldes, kan man også krydse af om man er målmand. Og så får man selvfølgelig et målmandssæt. Omkring 1. sep skal der betales kontingent, og derefter bliver tøjet bestilt. Det er vigtigt at betale kontingent til tiden, så trænerne ikke skal bruge tid på at minde om det. 

Du skal nu tilmeldes håndboldsæsonen 2022/2023. Det gøres på følgende måde:

  1. Opret den person som skal tilmeldes under "Indmeldelse" (vær opmærksom på, at hvis du har flere børn, skal de oprettes hver især). Er personen oprettet sidste år, kan samme medlemsnummer bruges igen i år. Kan man ikke huske nummeret trykkes på "Glemt login?"
  2. Udfyld alle felter.
  3. Tilmeld spilleren det ønskede hold under "Booking".
  4. Betal.

Spilleren er nu tilmeldt det ønskede hold.
  
Betingelser for brugen af www.torstedhk.dk: