Nyheder

Årskursus 2020 aflyses – vi laver virtuel generalforsamling

27.10.2020 13:41 Forfatter: DFOI

Vi har lige til det sidste været meget optimistiske med hensyn til det kommende årskursus. Måske fordi vi i bestyrelsen har glædet os meget til at igen at mødes. Men, vi ser ingen anden udvej end at aflyse kurset. 

Det er ikke fordi vi ikke må gennemføre kurset. Det må vi ifølge de nuværende og stramme regler godt. Det vil dog medføre en lang række skrappe restriktioner, der vil gøre noget af alt det sjove ganske kedeligt. I bestyrelsen har vi håbet på, at Staten ville træffe en afgørelse for os. Men på pressemødet, fredag, stod det klart, at det gjorde Staten ikke. Og derfor må vi så træffe den eneste ansvarlige beslutning, nemlig at aflyse kurset.

Når vi først melder noget ud i dag, er det fordi pressemødet lå op til weekenden og vi skulle lige have alle de kedelige økonomiske og praktiske detaljer ordnet med hotellet. Og det kunne vi først få afklaret i går, mandag. Vi rammes ikke økonomisk. Vi har nemlig fået lov til at flytte vores 2020-kursus til 2021 – så sæt kryds i kalenderen til den 29. og 30. maj 2021.

Dog gennemfører vi stadig 2020 generalforsamlingen lørdag den 31. oktober kl. 13:30. Men vi gør det virtuelt via Zoom. Vi sender en invitation ud særskilt MEGET snart, hvor man kan logge på allerede fra kl. 13. Download evt. allerede appen til Zoom nu på www.zoom.us. Gyldige medlemmer modtager en mail med instruktioner til login snarrest.

Vi beklager de sene meldinger, men coronaen hersker mere over os end vi hersker over dén.

 

Foto: Matthias Heyde, Unsplash.