Faxe Kommunes Foreningsportal


For at søge om tilskud og/eller lån af lokaler, skal du logge ind eller oprette én bruger, hvis I ikke allerede er oprettet.

 

 • Nyheder

  HUSK - afmelding af tider som I ikke skal bruge. 

   

  Nu er sæsonen ved at være godt i gang og I er ved at have et overblik over hvilke hold og haltider samt lokaler I skal bruge i efterårssæsonen. HVIS I har tider, der ikke bliver brugt, er det vigtigt, at I husker at afmelde dem på foreningsportalen.

   

  Der er rigtig stor efterspørgsel på kommunens lokaler og haller, så hvis I ikke bruger jeres tider, er der andre foreninger, der får tilbudt dem.

   

  Uddrag fra Faxe Kommunes retningslinjer for lokalefordeling - 3.8 Afmelding af bookingtider ”Hvis der udeblives tre gange i træk uden aflysning eller hvis lokalerne ikke bliver brugt, kan tilladelsen til at benytte faciliteter inddrages. Fritidsbrugere kan prioriteres sidst ved tildelingen for følgende år, hvis de er udeblevet med eller uden aflysning mere end 25 % af gangene i en sæson. Aflysning fra fritidsbrugernes side skal ske med 7 dages varsel. Overtrædes denne frist, betales der gebyr (gebyret dækker udgifter til servicemedarbejdere eller vagter, som er gået forgæves).”

   

  I kan læse mere om retningslinjerne for lokalefordeling i Faxe Kommune her.

  læs mere
  09.09.2020
 • Nyheder

  Samlingsforbuddet er fra d. 8. juli hævet til, at man nu må være 100 personer samlet i stedet for de 50 man har måtte være samlet siden d. 8. juni. 

   

  Bekendtgørelse vedr. samlinger kan findes her. 

   

  I ønskes alle en rigtig dejlig sommer, skulle I have problemer eller spørgsmål hen over sommeren, er vi som altid til at få fat på enten på mail: kulturogfritid@faxekommune.dk eller på tlf. 56 20 37 40.

  læs mere
  08.07.2020
 • Nyheder

  Samlingsforbuddet er fra d. 8. juli hævet til at man nu må være 100 personer samlet i stedet for de 50 man har måtte være samlet siden d. 8. juni. 

   

  Bekendtgørelse vedr. samlinger kan findes her. 

   

  I ønskes alle en rigtig god sommer, skulle I have problemer eller spørgsmål hen over sommeren, er vi som altid til at få fat på enten på mail: kulturogfritid@faxekommune.dk eller på tlf. 56 20 37 40.

  læs mere
  08.07.2020