Faxe Kommunes Foreningsportal


For at søge om tilskud og/eller lån af lokaler, skal du logge ind eller oprette én bruger, hvis I ikke allerede er oprettet.

 

 • Nyheder

  Der er sendt indbydelse ud til jer foreninger om mulighed for deltagelse i sommeraktiviteter i sommerferien, uge 26-31. Der er deadline for tilmelding den 1. maj og såfremt I har spørgsmål, kan I kontakte Nicolai Nøddebo eller Tina Møller Jakobsen.  

  læs mere
  22.04.2022
 • Nyheder

  Så er det tid til at få sendt ansøgning afsted om Aktivitetstime- og Lokaletilskud. Begge tilskud er åbne, så ansøgnigerne kan udfyldes. Husk at hvis I bruger mere end en halv time, så skal i gå ned og gemme ansøgningen en gang i mellem, da I ellers vil blive logget af systemet og dermed skal starte forfra. 

  Husk at når i har sendt ansøgningen rigtigt afsted, skal der komme en tekst frem på siden med: "Vi takker hermed for din ansøgning...." Hvis den ikke kommer frem, er der gået noget galt i afsendelsen. 

  Hvis I har problemer, så kontak os endelig på mail eller telefon.  

  læs mere
  30.03.2022
 • Mulighed for yderligere kandidater til Folkeoplysningsudvalget

  Den 21. februar 2022 blev der afholdt indstillingsmøde til det nye Folkeoplysningsudvalg 2022-2025. På mødet skulle foreningerne indstille 11 kandidater til Byrådet.

  I den ene kategori ” Børneområdet, øvrige foreninger og andre initiativtagere” var der desværre ingen kandidater – derfor er der to ledige pladser. Kategorien "Børneområdet, øvrige foreninger og andre initiativtagere" rummer alle foreninger som ikke er hjemmehørende i de 4 andre kategorier - aftenskoler, idrætsforeninger, handicapforeninger og foreninger fra Børne- og ungdomsområdet. 

  De folkeoplysende foreninger har nu 14 dage til at indsende deres kandidatur til de to ledige pladser (jf. folkeoplysningsudvalgets vedtægter). 

  Deadline for indsendelse af kandidat er d. 7 marts kl. 12.00.

  Indstillingen sendes til leand@faxekommune.dk

  læs mere
  23.02.2022