Faxe Kommunes Foreningsportal


For at søge om tilskud og/eller lån af lokaler, skal du logge ind eller oprette én bruger, hvis I ikke allerede er oprettet.

 

 • Seneste nyt

  Bredbåndspulje

  Nu åbner Bredbåndspuljen for ansøgninger i 2022. Som noget nyt, er der i år en mulighed for, at særligt enkeltstående adresser kan søge uden at skulle slå sig sammen med andre. Læs mere om puljen og infomøde 27. juni kl. 17-19 på Kultunariet, Søndergade 12 i Haslev. Link: https://www.faxekommune.dk/aktuelt/nyheder/moede-om-bredbaandspuljen-i-haslev

  læs mere
  15.06.2022
 • Seneste nyt

  Der er nu sendt tilsagnsbreve ud til de Folkeoplysende foreninger som har søgt om Aktivitetstime- og/eller Lokaletilskud. 

  Tilsagnsbrevene er sendt til foreningens e-boks, og pengene bliver udbetalt til foreningens nem-konto. 

  Såfremt I har spørgsmål til ovenstående, er I velkomne til at kontakte Kultur & Fritid på 5620 3740 eller på mail: kulturogfritid@faxekommune.dk 

  læs mere
  07.06.2022
 • Seneste nyt

  Husk det nu er muligt at tilmelde andre fra foreningen til at modtage Kultur & Fritids nyhedsbreve.
  Det gør man her på portalen - man logge ind med foreningens login, hvorefter man under kontaktpersoner tildele ”rollen” nyhedsbrev.
  Hvis personen har eller skal have flere roller, kan man holde knappen ”CTRL-tasten” nede og markere de roller som vedkommende skal have.
  Husk her efter at gemme ændringen.
  Der kan også oprettes bestyrelsesmedlemmer som udelukkende får rollen ”nyhedsbrev” hvis de ikke har behov for login til portalen. 
  læs mere
  02.06.2022