Faxe Kommunes Foreningsportal


For at søge om tilskud og/eller lån af lokaler, skal du logge ind eller oprette én bruger, hvis I ikke allerede er oprettet.

 

 • Seneste nyt

  Kære foreninger

  Så er sommerferien ved at være ovre for de fleste og en ny sæson står for døren for mange af jer. 

  Vi beder jer om at huke og afmelde de tider i evt. ikke skal bruge, når I får et overblik over kommende sæson, så de foreninger der evt. mangler tid, kan få lidt mere. 

  I kan afmelde de tider I ikke skal bruge ved at skrive til os, eller i kan afmelde dem her på siden når I er logget ind. 

  læs mere
  11.08.2022
 • Seneste nyt

  Bredbåndspulje

  Nu åbner Bredbåndspuljen for ansøgninger i 2022. Som noget nyt, er der i år en mulighed for, at særligt enkeltstående adresser kan søge uden at skulle slå sig sammen med andre. Læs mere om puljen og infomøde 27. juni kl. 17-19 på Kultunariet, Søndergade 12 i Haslev. Link: https://www.faxekommune.dk/aktuelt/nyheder/moede-om-bredbaandspuljen-i-haslev

  læs mere
  15.06.2022
 • Seneste nyt

  Der er nu sendt tilsagnsbreve ud til de Folkeoplysende foreninger som har søgt om Aktivitetstime- og/eller Lokaletilskud. 

  Tilsagnsbrevene er sendt til foreningens e-boks, og pengene bliver udbetalt til foreningens nem-konto. 

  Såfremt I har spørgsmål til ovenstående, er I velkomne til at kontakte Kultur & Fritid på 5620 3740 eller på mail: kulturogfritid@faxekommune.dk 

  læs mere
  07.06.2022