Faxe Kommunes Foreningsportal


For at søge om tilskud og/eller lån af lokaler, skal du logge ind eller oprette bruger, hvis I ikke allerede er oprettet.

 

 • Nyheder

  Ungdomsskolens sommeraktiviteter 2020 - aflyst

   

  Ungdomsskolen har den 28. april 2020 meddelt, at sommerskolen i 2020 desværre er aflyst pga. Covid-19. I kataloget som normalt uddeles i maj/juni, tilbyder en række foreninger kurser og oplevelser til børn og unge - sædvanligvis i uge 27. Årsagen til aflysningen, er at de fleste af holdene ikke kan gennemføres med de retningslinjer, vi alle skal følge pt. Mange af holdene vil kræve et anderledes set-up, og det er der desværre ikke mandskab til. Ungdomsskolen skriver, at de glæder sig til at vende tilbage i 2021.

  læs mere
  29.04.2020
 • Nyheder

  Faxe Kommune følger fortsat Statsministerens opfordringer og holder derfor alle haller, skoler m.m. lukket frem til og med den 13. april 2020. 

  Vi arbejder hjemmefra, så I kan fortsat kontakte os som i plejer - dog helst på mail.

   

  Pas godt på hinanden - hver for sig.

  læs mere
  23.03.2020
 • Nyheder

  Lukning af haller, skoler og andre offentlige lokaler

  Som de fleste nok har hørt, er alle skoler og idrætshaller m.m. nu lukket.

  Der er kommet et midlertidigt FORBUD forbud mod, at indendørs sports- og fritidsfaciliteter mv., herunder bade- og legelande, biografer, teatre og fitnesscentre holder åbent. Forbuddet omfatter ikke faciliteter til nødvendig genoptræning. Forbuddet gælder foreløbigt frem til den 30. marts 2020.


  Det er derfor ikke muligt at benytte offentlige lokaler af nogen art.

  Der er endvidere også indført et forbud mod alle både indendørs OG UDENDØRS aktiviteter, hvor der deltager mere end 10 personer. Forbuddet gælder både indendørs og udendørs og omfatter både offentlige og private arrangementer, begivenheder mv. Forbuddet gælder foreløbigt frem til den 30. marts 2020.


  Såfremt I har aflysninger af arrangementer fra den 30. marts og fremefter, så afmeld dem her på portalen, så vi fortsat har et overblik over, hvad der bliver afholdt og hvad der ikke bliver afholdt. 


  Ansøgninger til Aktivitetstime- og Lokaletilskud:

  I forhold til ansøgninger til Aktivitetstime- og Lokaletilskud har vi valgt at rykke ansøgningsfristen for disse til tirsdag den 14. april.

  Vi ved at mange af jer ikke har mulighed for at få underskrevet jeres regnskaber, da I ikke kan få afholdt generalforsamlinger.

  Derfor beder vi jer uploade regnskaber uden underskrifter nu, og så snart I har de underskrevne regnskaber, skal disse uploades her på portalen.  Kultur og Fritid findes stadigvæk, vi arbejder bare hjemmefra og vi kan derfor kontaktes pr. mail som normalt.

   

  læs mere
  21.03.2020