Faxe Kommunes Foreningsportal


For at søge om tilskud og/eller lån af lokaler, skal du logge ind eller oprette én bruger, hvis I ikke allerede er oprettet.

 

 • Nyheder

  Samlingsforbuddet er fra d. 8. juli hævet til, at man nu må være 100 personer samlet i stedet for de 50 man har måtte være samlet siden d. 8. juni. 

   

  Bekendtgørelse vedr. samlinger kan findes her. 

   

  I ønskes alle en rigtig dejlig sommer, skulle I have problemer eller spørgsmål hen over sommeren, er vi som altid til at få fat på enten på mail: kulturogfritid@faxekommune.dk eller på tlf. 56 20 37 40.

  læs mere
  08.07.2020
 • Nyheder

  Samlingsforbuddet er fra d. 8. juli hævet til at man nu må være 100 personer samlet i stedet for de 50 man har måtte være samlet siden d. 8. juni. 

   

  Bekendtgørelse vedr. samlinger kan findes her. 

   

  I ønskes alle en rigtig god sommer, skulle I have problemer eller spørgsmål hen over sommeren, er vi som altid til at få fat på enten på mail: kulturogfritid@faxekommune.dk eller på tlf. 56 20 37 40.

  læs mere
  08.07.2020
 • Nyheder - Puljemidler til sommerskoler 2020

  Faxe Kommune har fået andel i midler som skal anvendes til udvikling og gennemførelse af sommeraktivitetsforløb i skolernes sommerferie 2020 samt i direkte forlængelse af den. Læs mere her.

  Det er nu muligt at søge puljemidler til afholdelse af sommerskoleaktiviteterne. Målgruppen er de 6-17 årige.

  Ansøgning skal rettes til Kultur- og Fritidskonsulent Tina Møller Jakobsen eller Foreningskonsulent Nicolai Nøddebo i Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice på nedenstående mailadresser seneste mandag d. 29/6 kl. 12.

   

  Ansøgningen skal indeholde følge:

  -Aktivitetensnavn

  -Tidspunkt for aktiviteten (uge, dag/dage og tidspunkt)

  -Maksimalt antal deltagere på aktiviteten

  -Aktivitetens konkrete indhold

  -Aktivitetens pris

  læs mere
  23.06.2020