Faxe Kommunes Foreningsportal


For at søge om tilskud og/eller lån af lokaler, skal du logge ind eller oprette bruger, hvis I ikke allerede er oprettet.

 

 • Nyheder

  Faxe Kommune følger fortsat Statsministerens opfordringer og holder derfor alle haller, skoler m.m. lukket frem til og med den 13. april 2020. 

  Vi arbejder hjemmefra, så I kan fortsat kontakte os som i plejer - dog helst på mail.

   

  Pas godt på hinanden - hver for sig.

  læs mere
  23.03.2020
 • Nyheder

  Lukning af haller, skoler og andre offentlige lokaler

  Som de fleste nok har hørt, er alle skoler og idrætshaller m.m. nu lukket.

  Der er kommet et midlertidigt FORBUD forbud mod, at indendørs sports- og fritidsfaciliteter mv., herunder bade- og legelande, biografer, teatre og fitnesscentre holder åbent. Forbuddet omfatter ikke faciliteter til nødvendig genoptræning. Forbuddet gælder foreløbigt frem til den 30. marts 2020.


  Det er derfor ikke muligt at benytte offentlige lokaler af nogen art.

  Der er endvidere også indført et forbud mod alle både indendørs OG UDENDØRS aktiviteter, hvor der deltager mere end 10 personer. Forbuddet gælder både indendørs og udendørs og omfatter både offentlige og private arrangementer, begivenheder mv. Forbuddet gælder foreløbigt frem til den 30. marts 2020.


  Såfremt I har aflysninger af arrangementer fra den 30. marts og fremefter, så afmeld dem her på portalen, så vi fortsat har et overblik over, hvad der bliver afholdt og hvad der ikke bliver afholdt. 


  Ansøgninger til Aktivitetstime- og Lokaletilskud:

  I forhold til ansøgninger til Aktivitetstime- og Lokaletilskud har vi valgt at rykke ansøgningsfristen for disse til tirsdag den 14. april.

  Vi ved at mange af jer ikke har mulighed for at få underskrevet jeres regnskaber, da I ikke kan få afholdt generalforsamlinger.

  Derfor beder vi jer uploade regnskaber uden underskrifter nu, og så snart I har de underskrevne regnskaber, skal disse uploades her på portalen.  Kultur og Fritid findes stadigvæk, vi arbejder bare hjemmefra og vi kan derfor kontaktes pr. mail som normalt.

   

  læs mere
  21.03.2020
 • Nyheder

  Faxe Kommune følger Statsministerens opfordringer - og vi aflyser dermed alle vores møder, kurser m.m. de næste 14 dage, herunder kassererkurset for de folkeoplysende foreninger den 19. marts.
   

  Vi opfordrer ligeledes jer foreninger til at lukke ned for jeres aktiviteter, møder m.m. de næste 14 dage indtil videre.
   

  Faxe Kommune har lukket Haslev Svømmehal, biblioteker m.m. ligeledes er Faxe Svømmehal og Faxe Hallerne samt Haslev Hallerne lukket.


  Har I spørgsmål af enhver art, så er I meget velkomne til at kontakte os på mail, da vi i Kultur og Fritid arbejder hjemmefra de næste 14 dage.

   

  Vi behandler fortsat ansøgninger på de forskellige puljer og ved at flere af jer i den forbindelse har problemer med at få godkendt jeres rengskaber, pga. aflysninger af generalforsamlinger. I første omgang kan I uploade regnskab uden underskrifter og efterfølgende uploade de underskrevne når de er på plads.

   

  læs mere
  13.03.2020