Gå videre til hovedindhold

 

Velkommen til Skagen Computerklub

 


Vi er en klub der består af ca. 25 medlemmer i alle alder.

Vi er i Kulturhuser.

 

 


Onsdagscafe 

Hver onsdag mellem 14.00 og 17.00

Caféen er for alle medlemmer, der enten bare vil hygge sig med en kop kaffe, lidt spil. surfing eller brug af programmer, man ikke har derhjemme, eller som gerne vil have hjælp til at lave visitkort, stille en sang pænt op, programmere sit budget, beskære sine digitale billeder, lave sjove jule- og fødselsdagskort eller andet kreativt. 

 
Kort sagt: Du kan få hjælp og vejledning til det, du er i gang med - eller du kan få hjælp til at komme i gang, hvis du er ny på computeren - eller du kan nøjes med at hygge dig med alle de andre, der synes en computer ikke kun er et arbejdsredskab men også et herligt legetøj.

Ikke-medlemmer er selvfølgelig også velkomne til at komme og se, hvad vi laver eller prøve sig frem. Så kan man jo altid melde sig ind, hvis man synes, det er noget som kan få glæde af.

 


Klubaften er torsdage fra 19.00 til ca. 21.30.

kaffe.jpg 

Der startes ved bordet, over en kop kaffe eller lignende.
Derefter kommer snakken om pc/programmer mm. nogle har fået nyt og det debateres. Nogle finder deres bærbare frem og sørfet lidt på nettet, andre har prøvet et eller andet og skal måske have hjælp.

 

 

Benny tager sig af musik, billeder og video, er det hardware et det som regel Jan der hjælper i det omfang der er tid.m er gået galt, så der søges hjælp.

 

 

 

Skagen Computerklub  •  Skolevej 5  •  9990  •  Skagen  •  E-mail: Skawcomp@gmail.dk