topbanner=forside.jpg;

 • Opdatering af COVD-19 forhold for foreninger i Greve Kommune

  Vi håber, I alle har haft en fantastisk sommer!

  En ny sæson står for døren. I den forbindelse opdaterer og genopfrisker vi her COVID-19 forhold for foreninger i Greve Kommune.

   
  En forsvarlig genåbning indebærer, at hver enkelt forening fortsat tager ansvar for, at genåbningen sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt. Herunder at der sikres afstand mellem mennesker, at forsamlingsforbuddet overholdes, og at der fortsat er et skærpet fokus på hygiejne i henhold til myndighedernes generelle retningslinjer. I denne nyhed kan I læse mere om lokale retningslinjer i Greve.

   

  Husk, at I altid kan kontakte Kultur og Fritid. Ved spørgsmål af generel karakter bedes I kontakte kulturogfritid@greve.dk. Ved spørgsmål vedr. booking bedes I skrive til booking@greve.dk.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 11.08.2020
 • Orientér dig om ekstra sommerferieaktiviteter her!

  Greve kommune har etableret tre sommerhotspots fra uge 28 og frem, hvor der hen over sommeren kommer til at foregå en masse fede aktiviteter for børn og unge i alderen 10-17 år. Programmet opdateres løbende - hold dig orienteret her på siden og se hvilke aktiviteter, netop du har lyst til at deltage i!

   

  Sommer hotspot 1: Granhaugen & Holmeagerhallen

  Tid & sted: onsdag-lørdag kl. 14-16 ved Granhaugen og kl. 16-20 ved Holmeagerhallen

  Beachvolley, parkour, boldspil i hallen, SUP boards, frisbee, strandtennis og masser af andre fede aktiviteter 

   

  Sommer hotspot 2: Hundige Boldfælled

  Tid & sted: onsdag-lørdag kl. 16-22 ved Hundige Boldklub, Hedelunden 2

  Fodbold, fodtennis, rundbold, rap-workshop, Open Air Bio, teater og god stemning 

   

  Sommer hotspot 3: Greve Kultur-Base

  Tid & sted: mandag-fredag kl. 13-21 ved Greve Kultur-Base, Gersager Alle 1, i og udenfor Ungdomscentret

  Loungeområder på udearealerne til fri afbenyttelse, hoppepude, poolområde, cafe med mulighed for køb af kolde drikke og en snack. Der er også aktiviteter indenfor. 

   

  Gratis klubtilbud

  Husk også vi har gratis Klubtilbud hele sommeren fra kl. 10-16 for aldersgruppen 10-14 år. Kom forbi og prøv nogle sjove aktiviteter med os i vores fede rammer.

   

  Ekstra sommerferieaktiviteter i foreningsregi

  Foreninger har budt ind med flere og ekstra foreningsaktiviteter. Du kan fx komme med ombord når Sejlklubben Køge Bugt inviterer de små pirater på 6-8 år ud i naturen eller prøve at spille håndbold i Damagerhallen. Sommerferieaktiviteterne opdateres løbende i programmet her.

   

  Se nyhed på greve.dk - Husk at #sommerholdervisammen

  Deltagelse i aktiviteter på sommer hotpots er på eget ansvar.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 01.07.2020
 • Greve Kommune booster sommerferieaktiviteter fra uge 28-32

  Greve Kommune etablerer sommerhotspot med aktiviteter for børn og unge i sommerferien. Alle foreninger opfordres til at byde ind med aktiviteter til et eller flere hotspots. I kan søge om tilskud til udgifter fra Greve Kommunes nye pulje. Foreninger kan også selv udbyde sommerferieaktiviteter til børn og unge mellem 6 og 17 år.

   

  Læs mere her
  Oprettet: 26.06.2020
 • God Sommer

  Sommeren venter rundt om hjørnet. Herfra skal lyde et ønske om en skøn sommer fyldt med højt humør og gode oplevelser.

  I Kultur og Fritid kan vi kontaktes på kulturogfritid@greve.dk og booking@greve.dk. I ugerne 29 og 30 er vi dog uden bemanding. Vi vil svare på alle henvendelser hurtigst muligt. 

  Rigtig god sommer til alle!

   

  Læs mere her
  Oprettet: 23.06.2020
 • Ingen foreningsaktiviteter på plejecentrene

  Besøgsforbud på plejecentre fastholdes i hvert fald frem til og med den 3. september 2020. Vi ved af gode grunde ikke, om det forlænges yderligere.

  Det betyder, at der i samme periode ikke kan åbnes for foreningsaktiviteter på plejecentrene, da påbuddet gælder alle udefrakommende.

  Det er ærgerligt for de berørte foreninger, men vi må fortsat udvise samfundssind og væbne os med tålmodighed, så vi passer bedst muligt på hinanden.

  Ved spørgsmål kontakt kulturogfritid@greve.dk 

  Læs mere her
  Oprettet: 19.06.2020