Ry Bådlaug ønsker dig velkommen som nyt medlem

Du har her mulighed for at indmelde dig online i Ry Bådlaug. Du kan også vælge at kontakte Havnekontoret på Tlf 21242990 eller på havnekontor@rymarina.dk, så vi i fællesskab kan foretage indmeldelse.

Alle felter skal udfyldes hvis det er muligt – Datasamtykke mellem Ry Bådlaug, og Tryg forsikring er obligatorisk. Datasamtykke er en betingelse for at være en del af den kollektive ansvarsforsikring.

Indmeldingsbeløbet på 1235.- kr. består af:

Kontingentet – kr. 935.- (følger kalenderåret) som ud over foreningskontingent består af: Årligt bidrag til den kollektive ansvarsforsikring. Årligt bidrag til vedligeholdelsen af Brosamarbejdets broer. Udgifter til klubblad og kommunikation til medlemmerne.

Velkomstpakken – udgør kr. 300,-.

Velkomstpakke og adgangskort: Skal afhentes på Havnekontoret hvor vi gerne vil hilse på dig/Jer og give en rundvisning.

Venteliste og årskort til Bom: Som medlem i Ry Bådlaug har du mulighed for at købe et årskort (følger kalenderåret) til bommen for 500 kr. Du har også mulighed for at komme på venteliste til leje af en bådplads i Ry Marina for 100 kr (følger kalenderåret). Køb af årskort til bommen, registrering og betaling for venteliste foregår ved henvendelse på Havnekontoret.

Stamoplysninger
Login til hjemmeside
 • Regler

  Adgangskodens længde skal være mindst 8 tegn;
  og samtidigt skal den opfylde minimum 3 af nedenstående regler.

  • Mindst ét lille bogstav (a-å)
  • Mindst ét stort bogstav (A-Å)
  • Mindst ét tal (0-9)
  • Mindst ét specialtegn (!,#,%,&,mm.)
Båd

Ved at trykke "Send ansøgning" har du accepteret dine oplysninger. Indmeldelse bliver aktiv efter Havnekontoret har godkendt og sendt dig bekræftelse.