Medlems- og handelsbetingelser

Her beskriver vi medlemsbetingelser og handelsbetingelserne for Foreningen Det Kongelige Kapels Venner.

Medlemsbetingelser vedrører indmeldelsen og handelsbetingelserne vedrører betaling af arrangementer mv, som foreningen ubyder. 

Medlemsbetingelser

Som medlem optages enhver med interesse for foreningens formål.

Det årlige medlemskontingent fastsættes på generalforsamlingen efter indstilling fra bestyrelsen.

Et medlemskab ophører automatisk, hvis ikke en restance med medlemskontingentet er bragt til ophør senest 2 måneder efter påkrav er afgivet. Påkrav kan afgives via e-mail til den senest registrerede mailadresse på det pågældende medlem eller via brev.

Handelsbetingelser

Priser

Hos (http://selvbetjening.winkas.net/default.asp?wkid=90885) tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

(Foreningen af Danske Kulturbestyrelser) modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Man kan også betale med et tilsendt girokort, hvis man oplyser postadressen til os. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når billetten/varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkls. moms.

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede arrangementer og varer.

Levering

Ved tilmeldelse af et betalingsarrangement skal der betales ved tilmeldingen. Billetter til arrangementet tilsendes på mail efter sidste tilmeldingsfrist. Først på det tidspunkt hæves beløbet på betalingskortet.

Refundering

Hvis du fortryder din tilmelding inden tilmeldingsfristen, refunderer vi beløbet. Hvis du ikke har betalt med kort, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så beløbet kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.