Priser og bestilling

Alle vores priser er i danske kroner. Aftaler om køb via vores system anses for endeligt indgået, når en medarbejder har behandlet ordren. Vi tager forbehold for tryk- og prisfejlsamt eventuelle aflysninger, hvis ikke arrangementet kan gennemføres. 

Betaling

Ved betaling kan bruges VisaDankort, Visa eller Mastercard.

Betalingstransaktionen foregår via betalingssystemet Quickpay, der åbner i et nyt browservindue. På den sikre side skal du indtaste:

  • Kortnummer og udløbsdato. I kortnummeret skal du kun indtaste tallene - ikke de mellemrum, der er vist på kortet.
  • Udløbsdato - måned med to cifre og år med to cifre.
  • De tre kontrolcifre. De står på bagsiden af dankortet yderst til højre som afslutning på en længere talrække.

Fortrolige oplysninger

Personoplysninger som navn, adresse, evt. tlf. og e-mail, vil udelukkende blive brugt internt og til direkte henvendelse i forbindelse med informationsmateriale og lignende.

Ordrebekræftelse og levering

Når man tilmelder sig en aktivitet eller bestiller en vare i systemet, modtager man en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder en oversigt over bestilte tilmeldinger med angivelse af pris.

Fortrydelsesret

Tilmelding til foreningens arrangementer er bindende, du har dog den for internethandel normale 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder ikke ved tilmelding senere end 2 uger før arrangementers gennemførelse.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd, er du meget velkommen til at skrive til foreningen på dbf@bloderforeningen.dk.