Indmeldelse

Du står foran at skulle melde dig ind i en af Danmarks fedeste frivilligforeninger. Du tænker måske det må være dyrt, men fortvivl ej, det koster kun 95,00 kr.!

 

Ved at blive medlem i IMCC får du muligheden for at gøre en forskel for andre – ved at hjælpe med at forbedre sundhed og levevilkår der, hvor der er brug for det samt undervise i og oplyse om sundhed igennem bæredygtige sundhedsprojekter.

 

IMCC er en god mulighed for at få oplevelser i det meste af verden – også Danmark, og derudover giver IMCC dig mulighed for at udvikle dig personligt og lære en masse om f.eks. organisation, ledelse og projektstyring.

 

     

   

Medlemsskabet løber et kalenderår, dvs. at medlemsskabet 2018 gælder fra 1. januar 2018 til og med den 31. december 2018.

Ved indmeldelse i IMCC gives der samtykke til at anvendelse af personlige oplysninger. Disse bliver brugt i forhold til vores medlemskartotek og er kun synligt for medarbejdere, dokumentation til donor og refusion af midler brugt i forbindelse med aktiviteter i IMCC.

Du kan til enhver tid ophæve dit samtykke omkring anvendelse af personlige oplysninger. 

 

Alle personoplysninger som navn, adresse,  tlf., e-mail og bankkonto er beskyttet af Persondataforordningen og kan ikke vidergives til andenpart uden samtykke.

 

Ved din indmeldelse/tilmelding accepterer du samtidig, at du kan optræde på billeder, der tages i forbindelse med aktiviteter i IMCC, og som eventuelt anvendes i IMCC´s trykte eller elektroniske medier. Der vil altid være tale om lødige billeder.


Du kan læse mere om IMCC's persondatapolitik her.

Du kan læse mere om, hvorfor og hvad du får ud af at melde dig ind IMCC her.

Medlemsoplysninger
  • *
  • *
Vælg kontingent

IMCC | Ved panuminstitutettet | Nørre Allé 8 | 2200 København N | Tlf. 61 60 47 35 I imcc@imcc.dk